Tietoa meistä

Hiushuoneen Laura

Parturi-Kampaaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2008 Mäntän seudun koulutuskeskuksesta. Suoraan koulunpenkiltä yrittäjäksi ja 2 vuotta vierähti HiusStudio Lauraa pyörittäessä. Muutaman vuoden olin pois alalta ja lasten syntymien jälkeen paluu alalle Mänttässä LR Beautyyn, tästä siirryinkin Keuruulle Kauneuskeskus Savannin palveluun. Muutamaksi kuukaudeksi ehdin Jämsän suunnalle CM Hiustalolle tekemään töitä, josta siirryinkin sitten takasin Mänttään Wexitiin ja Hiuspisteelle. Jonka jälkeen lähdimme Pauliinan kanssa suunnittelemaan yhteisiä tiloja ja näin LauLiinan alkua kohti. LauLiina edelleen jatkaa vaikkakin uusia tuulia puhaltaa kun Pauliina jatkoi matkaa toisiin hommiin ja sain uuden työkaverin Heidistä. 


Erityisesti pidän kampausten teosta jonka takia alalle lähdin suuntautumaan, mutta teen monipuolisesti kaikkia töitä miesten hiuksia-värejä-permanentteja. Jokainen asiakas on erilainen ja se tekee tästä työstä mielenkiintoista. Tykkään käydä aika ajoin kouluttautumassa ja pitää itseäni tietoisena alamme muuttuvuudesta. Esimerkiksi olen kouluttatunut tekemään hiustenpidennyksiä ja tuuhennuksia Mago -tekniikalla. Teen myös ripsipidennyksiä sekä kestotaivutuksia ripsiin.

Hiushuoneen Heidi

Parturi-Kampaaja

Olen 3 pojan äiti joka on valmistunut parturi-kampaajaksi Mäntän seudun koulutuskeskuksesta 2009, jonka jälkeen olen työskennellyt kaikki nämä vuodet Jämsän alueella muutamissakin eri parturi-kampaamoissa.

Nautin kaikista parturi-kampaajan töistä, mutta jos erikseen jotain pitäisi mainita niin erilaiset värjäykset, raidoitukset ja miesten hiustenleikkaukset (myös jenkkisiilit onnistuu) erityisesti! 

Pääasiassa työskentelen iltaisin jopa klo 20 saakka, joten myös päivävuorolaisten on mahdollista päästä palveltavaksi helpommin. Tervetuloa!

Luo kotisivut ilmaiseksi!